Odell Beckham Jr. Nike Deal

A Nike nyár végén vette át az NBA mezeinek gyártását, de amerikai foci terén is voltak hírek idén. A pipás cégnek ugyanis sikerült megkötni az NFL eddigi legnagyobb szponzori szerződését Odell Beckham Jr.-a, a New York Giants játékosával. Ezzel a szerződéssel sikerült elérniük, hogy a sztárelkapó és stílusikon, még öt éven keresztül Nike logóval ellátott cuccokat viseljen és népszerűsítsen. Ha szeretnél még többet megtudni a szerződésről és arról, hogy mi a helyzet Odellel, akkor katt a továbbra!

Padawan cikk

Ezt a cikket Ákos írta, aki ekkor még padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Odell és kedvenc lépője

Odell és kedvenc lépője

Bővebben a szerződésről

Tehát akkor mit takar ez a rekordot érő szerződés a Nike háza táján? A következőkben három fő pontra szedem, mik  legfontosabbak.

A Tampa Bay ellen

A Tampa Bay ellen

Pénz, pénz, pénz….

Talán ez az, ami a legtöbbször és legjobban számít egy ilyen szerződés aláírásakor. Ebben az esetben is valószínű ez volt a legérhetőbb ok, hogy miért pont a Nike-vall hosszabbított Odell. A Giants játékosa egy 5 éves 29 millió dolláros szerződést írt alá, ami az NFL-ben rekordot jelentett. Ennyi pénzt még egy játékos sem kapott szponzori szerződés gyanánt.

Beckham valóban egy hypebeast

Beckham valóban egy hypebeast

Kreativitás és kizárólagosság

Beckham talán a legnagyobb egyéniségek közt van a ligában és a kiszivárogtatott infók alapján a szerződésben sincsenek túl szigorú feltételek. Tehát a cég nem szeretné megölni Odell egyéniségét, és ha épp úgy tartja kedve, nyugodtan viselhet Yeezyket is az utcán. Az egykezes elkapások mestere elmondása szerint nem szeretne saját signature cipőt, de a cég meghatározó arcai közé akar kerülni, mint akár LeBron James és Kevin Durant. A cég és a játékos tervei között van az is, hogy ne csak futballcipők terén dolgozzanak együtt, hanem akár a streetwear cuccok táján is összehozzanak valamit. Az biztos, hogy hallhatunk még az amerikai futball Beckham-jéről és a Nike-val közös munkájáról 2018-ban is.

A híres egykezes elkapás a Cowboys ellen

A híres egykezes elkapás a Cowboys ellen

Dizájn

Az elkapó még karrierje kezdetén azt nyilatkozta, hogy gyerekkora óta sneakerhead és elárulta azt is hogy örök kedvence az Air Max 1. Bevallása szerint középiskolában minden darabot beszerzett, amit kiadtak akkoriban. Dizájn terén így tehát kiderült, hogy Odell a Nike vonalait díjazza, de azért nézzük meg hogy amerikai foci cipők terén mik a különbségek a két gyártó közt. A két cipő ugyanúgy gyönyörű, de mégis teljesen más stílusúak, mindenki döntését saját ízlésére bízom, hogy melyiket viselné szívesebben. Technológiailag gyakorlatilag nincsenek pro-kontra érvek, hisz minkét cipő ugyanúgy pehelykönnyű és extrakényelmes.

A két márka közti különbség

A két márka közti különbség

Mi a helyzet manapság Beckham körül?

A játékos ugyan sérültlistán van és a csapata sem megy úgy, ahogy illene, de továbbra is óriási kedvenc a szurkolók körében. Sérülése miatt egész szezonra kiesett, de ez akár azoknak jót is jelenthet, akik a Nike és Odell közös munkájára várnak, hisz a felszabadult idő miatt, akármikor megjelenhet egy friss közös munka a játékos és a cég jóvoltából.

A játékos sérülését követően

A játékos sérülését követően

Hír-, és képforrásunk Sneakernews a volt.

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, fantastic weblog layout! How lengthy have you been running a blog for? you made running a blog look easy. The full look of your website is fantastic, let alone the content! You can see similar here e-commerce
×