adidas Superstar II sneakerbox H.S.S.

Megszületett a sneakerbox.hu négy éves pályafutása során az első egyedi sneaker design! 2013. augusztus 24.-én került megrendezésre a budapesti Akvárium klubban Magyarország első sneaker fesztiválja, a Kicks R Good, ahol nem csak a lábakon, de a kiállító térben is tucatban álltak a limitált és ritka példányok. Az adidas jóvoltából hazai művészek, közöttük a sneakerbox kreatív csapata is elkészítette saját custom design modelljét egy blank adidas Superstar II white on white alapra. Az egyedi modellek a fesztiválon külön teremben kiállítva kapták meg a nekik járó fényt. Csapatunk elkészítette a HSS / HungarianSpaceShip / prototípust.

[caption id="attachment_28274" align="aligncenter" width="620"]Első custom modellünk, melyet reméljük még megannyi követ Első custom modellünk, melyet reméljük még megannyi követ[/caption]

Az űrhajókat megtöltöttük galaktikus robotokkal, akik a cipő oldalára lettek sneakerbox lime színnel felfestve. A hagyományos cipőfűzőket elhagytuk, ezzel tisztelegve a RUN DMC-s srácok előtt. Helyettük funkyfresh lila plüss oldalfűzőket használtunk. Űrhajóhoz méltóan két lila szárny került a Superstar-ok külső oldalára. Az oldalsó ikonikus három csíkot felturbóztuk a sneakerbox logo kollázs változatával.  A művet egy gördeszka lapból készült felszálló pályával koronáztuk meg. Az SNKRBX custom Superstar felszállásra kész!

]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×